Materialer

Hødnebø har fokus på kvalitet i alle ledd. Dette gjelder også når vi har valg ut tekstil- og hudkolleksjonen. Vi har hatt design og kvalitet i tankene og kan tilby våre møbler i en rekke lekre farger, både i skinn, velur, ull og andre tekstiler.

Puter - Hødnebø

Tekstil

Hødnebø tilbyr sine møbler i mange ulike farger og strukturer. Å velge bekledning på et møbel skal være logisk og spennende, et personlig valg som kunden skal leve med i lang tid.

Våre tekstilleverandører er kjente merker som Innvik Sellgren, Gudbrandsdalen Ullvarefabrikk og Gabriel. Alle med lang historie og dyktige medarbeidere som driver kvalitetsarbeid gjennom hele produksjonsprosessen, fra produktutvikling, farging av garn, veving og til etterbehandling av ferdig møbelstoff.

Valget er ditt – helheten skal harmonere!

Materialer

I Hødnebø søker vi de smarteste løsningene med tanke på materialvalg, funksjon og kvalitet. I tillegg til det estetiske, skal møblene også være enkle å håndtere. Hvert materiale har sine styrker, alt etter hvilke behov de skal dekke. Les produktguiden for best mulig ta vare på ditt møbel.

Bord - Hødnebø
Sofa - Hødnebø

Astro Line Hud

Astro Line er en fullnarvet møbelhud som har gjennomgått en gjennomfargingprosess. Deretter påført en lett overflatepigmentering og beskyttelseslakk for brukervennlighetens skyld. Astro Line hud gir likevel en myk, luksuriøs følelse samt god pusteevne. En viktig egenskap for Astro Line er den gode tykkelsen på huden som bidrar til en naturlig mykhet og gir utmerket slitestyrke. Anbefales til de som ønsker et ekte og kraftig huduttrykk.