rull - Hødnebø

Om Hødnebø

Om Hødnebø

I 1904 bestemte møbelsnekker Stian K. Hødnebø seg for å starte en møbelfabrikk i Risør. Den gang het fabrikken Stian K. Hødnebø og sønn´s Møbelfabrikk. Siden den gang har både navnet og produksjonsmetodene forandret seg, men kjærligheten til møbler av høy kvalitet er den samme.

Tradisjon og Inspirasjon

Hødnebø tar inspirasjonen sin fra norske og skandinaviske designtradisjoner. Av og til kommer det til syne i minimalistiske løsninger, andre ganger ser man mer av det skandinaviske i materialvalget. Eik, skinn og slitesterke tekstiler gir møblene et klassisk preg som sender tankene i retning av sørlandskysten der det hele startet for mer enn hundre år siden.

rull - Hødnebø

En fremtid i norske hjem

Hødnebø er møbler som kan være med på alt. Hødnebø er sofaer for både fredager og frierier. Hødnebø er spisebord for frokost og fest. Det er stoler både for ettertanke og ettermiddagslur. Hødnebø har noen av grunnene til at du gleder deg til å komme hjem igjen.


Katalog

Inspirasjonskatalog

Hødnebø er norsk møbeldesign på sitt beste. Fra starten i Risør i 1904 og frem til nå har Hødnebø hele tiden dreid seg om møbler av høy kvalitet. Og høy kvalitet handler om mer enn bare design og materialvalg. Gode møbler skal tåle å bli brukt mer enn til pynt, og gode møbler skal fortsatt være vakre etter mange års tjeneste. Derfor er oppgaven vår like tydelig som den er ambisiøs: Vi skal skape møbler for livet.

Inspirasjonsvideo